TWILL-BIPV

A research project in collaboration with IMEC and industrial partners aiming to develop an innovative cell interconnection technology.

 

Over het TWILL-BIPV project

TWILL-BIPV – deel van het imec.ICON programma – brengt de expertises van twee imec onderzoeksgroepen en vier industriële partners samen met als objectief een aanzienlijke verbetering van de PV-modules in termen van uitzicht en elektrische opbrengst over hun levensduur. Het doel is het ontwikkelen van een esthetisch aantrekkelijke en hoogperformante interconnectietechnologie.

Arkema is een grote speler in de gespecialiseerde chemicaliën industrie, IPTE Factory Automation is een wereldwijde leverancier van automatisatie oplossingen in electronische en mechanische productie omgevingen, Soltech is een locale producent van photovoltaïsche modules in specifieke markten met op maat gemaakte producten en VdS Weaving is een door familie beheerd textielbedrijf met specialisatie in innovatieve en high-tech textielen.
Het TWILL-BIPV project wordt gecofinancierd door imec.ICON en kreeg projectondersteuning van het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen.

 

 

Links

IMEC TWILL-BIPV webpage

Article in PV-Tech magazine

Reacties gesloten.