SolGuard Fotovoltaïsche dakrandbeveiliging

Beveilig uw platte daken met een zichzelf financierend systeem

SolGuard on a flat roof, example of facade in South.

SolGuard on a flat roof, example of facade in South.

SolGuard on a flat roof, example of facade in North.

SolGuard on a flat roof, example of facade in North.

De fotovoltaïsche dakrandbeveiliging SolGuard kan met alle standaard PV panelen gebruikt worden. SolGuard kan echter ook uitgevoerd worden met de op maat gemaakte Sol Sky glas-glas panelen, deze zijn steviger en mooier.

Ons systeem is compatibel met alle daken dankzij de drie mogelijke bevestigingssystemen: ballast (voor niet-fotovoltaïsche dakrandbeveiliging), bevestiging aan de betonnen rand of aan de staalprofiel dakbedekking voor fotovoltaïsche dakrandbeveiliginegn).

De opbrengst door verkoop van elektriciteit maakt dat dit een zichzelf financierende investering is. Verder geeft SolGuard een milieuvriendelijke uitstraling en elegantie aan uw gebouw.

Voor daken en dakterrassen dienen veiligheidsvoorzieningen getroffen te worden tegen het vallen van hoogte conform de norm EN ISO 14122-3, deze norm betreft het beveiligen van platte daken.

Voordelen

• Conform de regels voor valbeveiliging
• Conform de norm ISO EN 14122-3
• Perfecte integratie dankzij een brede waaier aan mogelijke kleuren
• Eén van de laagste kostprijzen op de markt
• Functionaliteit combineren met maximale duurzaamheid

Soltech stelt u voor om de volledige technische en economische studie van uw project te maken en u zo een volledige oplossing aan te bieden waarbij de structuur, PV panelen, omvormers en de plaatsing (indien nodig) inbegrepen zijn.

Klik hier om de SolGuard brochure te bekijken.

 

Reacties gesloten.